Ny anvendelse til det gamle bruseforhæng

Står du  og skal have et nyt bruseforhæng? Så er du sikkert tilbøjelig til at smide det gamle ud, ikke? For hvad i himlens navn skal man bruge det til. Der er vel en grund til, at det er smidt ud – givetvis at det ikke er pænt mere! Men selvom bruseforhænget ikke er pænt, kan det sagtens have bevaret nogle egenskaber, der gør at det kan bruges i anden sammenhæng.

Denne egenskab er, at der ikke trænger vand igennem. Og at det holder snavns ude. Uden at det er et stykke plastik, der bliver grimt eller går hul i. I modsætning til plastikken, kan bruseforhænget vaskes og bruges igen og igen.

Brug det i bilen

Så gem det gamle bruseforhæng. Læg det i bagagerummet på din bil. Det er nemlig særdeles nyttigt at dække bilens bagagerum af med, når der skal transporteres noget, der ellers ville gøre bagagerummet beskidt. Bruseforhænget har nemlig en ganske god størrelse til dette formål.

Desuden har det egenskaber, der gør at fugt eller væske ikke trænger igennem. Så du undgår også at bunden af bagagerummet bliver fugtigt, hvis du transporterer for eksempel haveaffald.

Brug det i teltet

campingEller det kan medbringes på camping eller festival. Ekstra fugtbeskyttelse i forbindelse med at ligge i telt, er ofte påkrævet. Det kan bruges til at lægge i bunden af teltet, hvis der kommer fugt ind. Eller det kan bruges til at pakke ting ind i, der ikke må blive fugtige.

En ting er, hvis der er kommet fugt ind i teltet – men det værste er, hvis alt er klamt! Et brugeforhæng eller 2 kan være med at at hindre “fugtskader” i teltet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.