Nye planter til haven – gratis

Sommeren nærmer sig. Det burde den i hvert fald nu da vi er gået på sommertid. Og alle med haver – små som store – er gået gang med at få skik på haven. Og så er det, trangen kommer over os – trangen til nye planter. Og vi tager i havecenteret eller planteskolen og kigger på, hvad vi kan få.  Men der er noget, vi har glemt.

Har du penge, kan du få

Vi har glemt, hvor meget de egentlig tillader at tage for planter! Man kan hurtigt købe sig fattig – uden at få ret meget med hjem. Jeg ved godt, det er fristende, men stop lige op engang. Du kan nemlig sagtens slippe meget billigere. Hvis du vil gøre en lille indsats for sagen, kan du faktisk få dine nye haveplanter ganske gratis.

Gratis planter til haven – byt dig frem!

Gratis haveplanter - gå på plantebyttemarked

Byt haveplanter med andre

Sådan får du masser af nye planter til haven – uden at bruge en krone på det! Ikke nok med,  at du kan bytte med med dem, du kender, du kan også tage på plantebyttemarked. Det Danske Haveselskab arrangerer masser af dem landet over. Tag hvad du har af plantemateriale med på marked. Det kan være stauder, du har delt, frø, stiklinger eller udløbere. Og byt med andre, der har masser af andre planter, som er nye for dig.

Plantebytte via Det Danske Haveselskab

Det Danske Haveselskab har markeder i hele landet. Og du kan sagtens deltage – også selvom du ikke er medlem.

Altså masser af planter til haven  – gratis! Videoen her handler netop om disse plantebyttemarkeder. Den er fra jyskebank.tv’s sparesektion. Og ja, her er der virkelig penge at spare for havefolket!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.