Og så kom Husråd på Facebook

Ja, alle andre har en Facebook side, så hvorfor skulle jeg ikke? Faktisk burde jeg have lavet en for lang tid siden, ikke? Nå, men nu er det sket og jeg håber hermed at kunne dele ud af husråd, opskrifter og sjove tips og tricks  til mange flere mennesker. Er det ikke det, vi har Facebook til.

Måske giver det blod på tanden – i hvert fald ligger jeg med en masse ideer, jeg gerne vil have ud omkring – gerne langt ud. Ikke alle passer måske ind i den snævre kasse med “husråd”. Dette er dog min side, så jeg kan definere den lige så bredt jeg vil. Husråd på Facebook finder du her. Ja, i skrivende stund er der ikke så mange indlæg, men det lover jeg højt og helligt at jeg skal råde bod på.

husråd er kommet på Facebook

Husråd er nu på Facebook – langt om længe! Billede: geralt / Pixabay

Husråd på Facebook er i luften

Husråd på Facebook

Husråd er nu på Facebook

Jeg har tænkt mig at udsende masser af gode husråd, nogle er måske gentagelser – hvis det er noget, der tåler at blive gentaget. Ikke mindst hvis det er sæsonaktuelt. Masser af nyttige husråd, tips og trick – og så ind imellem nogle ting, der mest er for sjov!

Har du interesse i dette, kan du gå ind og like min Husråd-side – og alle disse ting og sikkert meget mere til, vil fremover komme i dit news-feed. Og det gode ved Facebooksiden, er at det er nemt at give sit besyv med – og få andres kommentarer! Der er frit slaw! Fik jeg sagt det: https://www.facebook.com/husraad.

Det er bare om at komme igang: the more, the merrier!

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.