Øl er godt for håret…

…var der engang en, der fortalte mig. Han brugte det som undskyldning for at drikke meget øl. Og det er rigtigt at øl er godt for håret. Jeg måtte så fortælle ham, at det var sådan set rigtigt nok – han var bare nødt til at hælde det i håret. Hvilket ikke faldt i god jord. Så dette – ellers så velmente – råd valgte han at se bort fra. Og forsatte med påstanden om at øl var godt for håret – uanset i hvilken form.

Øl er faktisk godt for håret. Bare det bliver brugt udvortes. Iøvrigt findes der også en hårkur med øl og æg (følg linket og læs mere..). Nu kunne man godt tro, at jeg mente det som en joke. Og det gjorde jeg måske også i den forbindelse, men der er også en sandhed i det. Eller i hvert fald et husråd, som man kan gøre brug af.

En ølkur til håret

For øl har en gavnlig indvirkning på håret. Når du bruger denne øl-hårkur bliver dit hår mere blødt og får mere glans. Så det er faktisk en billig hårkur. Der er intet krav om, at det skal være en bestemt øl – så hvorfor ikke bare en Dansk Pilsner fra Fakta?

Der er faktisk mange tilfælde, hvor det, man ellers bruger til skønhedsbehandling, faktisk kan erstattes af fødevarer. Så hvorfor ikke gøre brug af det? Nogle gange indebærer det jo også, at man kan bruge fødevarer, der er på kanten til at være spiselige…

Så du kan give dit hår en såkaldt “øl-kur” på denne måde:

  • Lad en øl stå og blive “doven”.
  • Hæld øllet op i et vaskefad
  • Skyl håret grundigt igennem med øllet

Udnyt sjatterne…

Øl er godt for håret

Øl er godt for håret – giv dit hår en øl-kur

Eller benyt chancen, når du har en øl stående, der er blevet doven. Den ville du jo alligevel bare hælde ud, ikke?

For at holde vedlige skal man regne med at kuren skal gentages cirka engang om måneden. Så skulle det til gengæld holde håret både blødt og glansfuldt. Så hvorfor ofre de dyre hårprodukter, der ofte lover meget mere end de kan holde. En simpel discountøl gør jobbet fint. Hår går ikke synderligt op i mærkevarer og smagsvarianter!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.