Opbevar neglelakken i køleskabet

Egentlig var dette råd gået i glemmebogen – jeg har nemlig ikke brugt neglelak i en lang periode. Så begyndte jeg igen efter nogle års pause. Og jeg har præsteret at tørre min neglelak ud. Den er nu tyk og klumpet – og ikke særlig god at lægge på.

Så kom jeg i tanke om, at jeg før i tiden altid opbevarede min neglelak i køleskabet. Og stiller man den et koldt sted, kan den sagtens holde i årevis. Det giver den en meget længere kevetid.

Og så til dem, der allerede har tørret neglelakken ud: Prøv at give den et par dråber acetone og ryst den efterfølgende – somme tider kan det redde den.

Astrid

One Comment

  1. Gør man der bliver neglelakken fed og tyk. Kosmetikfirmaerne lave dem så de stå ved alm stuetemperatur. Hvis din lak er tyk så hold den 60 sek under den varme hane, så bliver den mere flydende. Altså kulde tørrer lak, varme opløser/gør flydende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.