Pak kompakt – mest for backpackere?

Slæber du rundt på aaalt for meget, når du rejser? Så er du langtfra den eneste! Rigtig mange oplever at komme hjem efter rejsen med ting, de overhovedet ikke har brugt. Jeg har flere gange kigget undrende på min hjembragte bagage og spurgt mig selv, hvad pokker, jeg havde forestillet mig?

Lidt dumt, at slæbe rundt på alt for meget – og en al for stor kuffert. Hvordan ville det gå, hvis jeg nu fik at vide, at jeg skulle holde mig på et minimum?

Begrænsningens kunst

Det ville ganske bestemt kræve øvelse. Kritisk sans, helt bestemt også! Jeg husker engang for mange år siden, hvor jeg skulle på Interrail med en veninde. Vi skulle bære alt det, vi skulle bruge i en måned på ryggen. Og så skal jeg love for, at vi kunne være kritiske. Vi startede med alt det, vi mente, vi havde brug for…..det var naturligvis alt for meget. Så startede vi ellers med at tage de kritiske briller på – vi endte langt under halvdelen! Vi kom aldrig til at mangle noget på turen, skal det lige siges…

Lær af backpackere - sådan pakker du kompakt

Rygsækrejsende ved, hvordan man pakker kompakt

Her er det ikke dumt, at lade andres øjne være det kritiske blik – det er altid nemmere at se, når det er andre, der overpakker 🙂

Travel light

Skal man slæbe det hele på ryggen, så skal man nok lære det. Nogle lærer det først efterfølgende – det er bedre at være på forkant med udviklingen. Dels er det forsvindende lidt man har brug for, hvis det handler om at holde med nede – dels kan man pakke kompakt.

Og det er nøjagtigt, hvad videoen her handler om. Man kan blive forbløffet over, hvor lidt ting kan fylde! Men det er rigtigt. Og ikke nok med det – færre ting og mere kompakt pakning, giver en meget større overskuelighed. Dette er måske sat lidt på spidsen, men ideen fejler ikke noget. Det er meget nemmere med færre ting…..

Tjah….næste gang kan jeg måske nøjes med håndbagagen?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.