Pak store gaver ind i papirdug

Har du problemer med at pakke store gaver ind? Det har vi vist alle prøvet. Papiret passer ligesom ikke rigtigt i størrelsen. Inden man har set sig om, har man brugt to hele ruller – og resultatet er ikke videre kønt. Det kan ligne et rent patchworkarbejde, for at sige det rent ud. Eller gavepapiret går i stykker – især ved hjørnerne. Ikke særlig smart. der burde egentlig findes gavepapir i større størrelser, ikke? Ikke så nemt at finde – og så må man jo bruge noget helt andet!

Pak ind i papirdug

Jo, det findes faktisk. Så hedder det bare ikke gavepapir, men i stedet papirdug. Men det er vel også ligegyldigt – bare det virker?

Papir til store pakker - brug papirdug

Brug en rulle papirdug til de store pakker. Billede fra https://pixabay.com

Jeg køber det ofte når jeg lige ser det på tilbud. Der kan nemlig sagtens være mønstre og farver, der ikke så nemt kan sælges som dug – der alligevel er perfekt som indpakningspapir. Måske lidt mere broget end man ønsker at papirdug skal være? Det er næsten som skabt til formålet.

Og kigger du må kvadratmeterprisen, vil du også opdage, at det er noget yderst billigt indpakningspapir. Så prøv i stedet at pakke gaven ind i papirdug, næste gang du står med en stor gave.  Det har en bredde og længde, der kan klare de fleste gaver – og er som regel ret solidt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.