Palietter, rhinsten og knapper – superbilligt

Her kommer lidt godt nyt til dem der syr – og elsker perler, knapper og Rhinsten som pynt på tøjet. Ikke mindst på selskabstøjet, er det fed med noget bling! Ikke noget med “less is more”! Til dem, der deler min holdning, kommer her et lille tip om, hvordan du får fat i alt det bling til en pris, der er meget lavere end det, vi ser herhjemme!

Rhinsten og palietter fra Kina

Ja, hvis man skal have mange farver og varianter, så koster det lige pludselig kassen. I stedet vælger jeg at få det sendt fra firmaer i Kina/Hongkong, hvor det koster en brøkdel af herhjemme. Udvalget er stort – priserne små! Jeg køber det ved firmaerne i Fjernøsten, men de sælger det via Ebay. Nogle ville nok mene, at det kan slet ikke betale sig. Dels er der todregler, der giver problemer – ikke mindst uden for EU – dels er der jsequin-dress-80280_640o fragten fra Fjernøsten. Og så er der lige den med sikkerheden.

3 gyldne regler

Men løsningen på disse 3 ting kommer her:

  • Told: så længe du ikke køber for over 80 kr. incl fragt, kan du ikke pålægges told – heller ikke fra Fjernøsten.
  • Fragt: En stor del af disse firmaer har fri fragt – også på ret små beløb. Til gengæld er leveringstiden på 20-25 dage – det må man tage med.
  • Sikkerhed: Jeg handler vis Ebay, der står inde for firmaet. Og betaler med Paypal i stedet for Visa.

Altså gør jeg det, at jeg køber tingene i portioner, der koster max. 80 kr. – skal jeg have mere, laver jeg en bestilling mere. Det kræver en smule tålmodighed, men jeg regner med, at de priser, jeg betaler er omkring en trediedel af danske detailpriser!

 

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.