Påsken 2012 – mangler du inspiration?

Påsken er kun nogle få uger fremme. Nogle skænker det ikke en tanke – altså ud over de dejlige fridage, som der nu engang følger med. Og så er der nogle, der går op i det med liv og sjæl. Dette indlæg henvender sig i høj grad til dem!

Påskeæg, påskeharer, påskepynt, påskefrokost…

Påske-alt-muligt….

Når vi nærmer os påske, kan jeg se det tydeligt her på Husråd. Jeg kan se det på søgningerne – folk søger efter inspiration til påsken. Måske har jeg det ikke just til overmål her – men det er der så heldigvis andre steder, der har.

Påske på Pinterest

Og andre steder – det er i dette tilfælde Pinterest, som er en inspirationside på nettet – i meget bred forstand. Som medlem af Pinterest kan men nemlig sætte ideer og billeder op på sine virtuelle opslagstavler. Der er masser af bidragydere verden over. Og inspiration får man netop ofte fra billeder.

På Pinterest er det ofte sådan, at når man finder en ide – om påske eller andet – er der et link videre til hjemmesiden, hvor ideen oprindeligt kommer fra. Og dermed ofte en anvisning på, hvordan det er lavet. Som for eksempel med æggene på billdet nedenunder. De er fra Crafts by Amanda – og får du opskrifter på dekoration af påskeæg.

Dette er dog kun et eksempel – en dråbe i Atlanterhavet. Jeg har lavet en påskesøgning på Pinterest. Følg linket og se masser af påskeideer.
cdn.pinterest.com/images/follow-on-pinterest-button.png” width=”156″ height=”26″ />

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.