Poseklemmer – kan vi leve uden?

Dette er så en af de ting, man ikke anede, at man ikke kunne leve uden – lige indtil man fik dem. Det lyder som om, jeg virkelig er gået i forbrugsfælden, men vi snakker om en lille ting til ikke ret mange penge. Poseklemmer. Jeg har købt for en tyver – og der er til meget lang tid. Og med de madvarer, som poseklemmer har nået at redde, er den tyver såmænd tjent ind mange gange…

Lukke poser mad elastik?

Jeg ved godt, at det ikke er den eneste måde at lukke en plastikpose på, men så vidt jeg kan se, er det den bedste. Elastikker var det, man brugte, da jeg var barn og det var ret bøvlet så vidt jeg husker. De var svære at få til at lukke ordentligt til – og de var iøvrigt også svære at åbne igen. Der er ikke mange, der lukker poser med elastikker mere – og det er der sikkert en god grund til.

Lukke poser med en knude?

Poseklemme

Poseklemme – uundværlig

Eller man kan bare slå en knude! Problemet er dog, at man skal stramme til for at posen bliver bare nogenlunde lufttæt. Og det gør at man ikke kan få posen op igen uden at ødelægge den – medmindre man er meget god til at lirke – og er meget tålmodig. Desuden er der en del poser, der – af den ene eller anden grund – ikke er knude-egnede.

Og så kan man selvfølgelig lade være med at lukke poserne til – så behøver man jo hverken det ene eller det andet. Problemet er bare, at det kom til at betyde, at man ikke så nemt kan få maden til at holde sig. Og det kommer til at koste dyrt i den anden ende.

Nej, der er al mulig grund til at anskaffe poseklemmer. De kan også bruges i køleskab eller fryser. De kan bruges til lidt af hvert. Det er nemt – bare klap den i og posen er lukket.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.