Rengør dine plastik-havemøbler med Slipol

Ja, du læste rigtigt. Jeg ved godt, at Slipol er egentlig er noget, man bruger til biler. Men det er ikke det eneste, som Slipol kan. Hvis du – som jeg – er den lykkelige ejer af nogle gamle plastik-havemøbler, som har set bedre dage, og som ikke rigtigt vil blive rene, kan du prøve Slipol-tricket. Specielt de hvide giver problemer – jeg har hhv. hvide og grønne havemøbler af samme årgang. Når man rengør dem, ser de grønne rene ud – det gør de hvide på ingen måde!

Der sker nemlig ofte det, at der bliver ved med at sidde noget skidt (eller noget, der ligner) i overfladen på plastik-havemøblerne. Og nogle gange kan man faktisk slibe det væk med Slipol.

Noget snavs, som bare ikke vil gå af og efterlader dem mere grå end hvide. I sagens natur er det mest de hvide plastikhavemøbler, der er problemer med. Jeg har også nogle i  grøn, de er samme årgang og har været udsat for det samme, som de hvide – det er der bare ingen, der kan se!

Rensning af havemøbler med Slipol

Du kan rense dine gamle havemøbler med Slipol

Brug Slipol til at få havemøblerne rene

Vil du give de aflagt havemøbler en chance med “Slipol-kuren”, skal du gøre det udendørs. Gnid møblerne med Slipol på en klud. Gnid godt – for det sliber i mange tilfælde skidtet væk. Og det kan være nødvendigt – især på gamle plastik-havemøbler, som er hårdt angrebet. Det er dog ikke ethvert slibemiddel, der virker her – men Slipol gør!

Derefter vasker du plastik-møblerne godt, så der ikke er mere Slipol tilbage på dem.

Efterbehandling

For at få en vandskyende overflade, er det vigtigt at efterbehandle. Det kan du gøre dem voks. For at holde os i bil-genren, er bilvoks ganske godt til formålet. Det gør, at havemøblerne bliver vandafvisende – så sætter kalk og snavs sig ikke så let!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.