Sådan skræller du æbler i en fart

Hader du at skrælle æbler? Hvis man skkal skrælle et par stykker, gør det egentlig ikke så meget. Men er der tale om mange – rigtig mange – æbler, er det en ganske anden sag. Her kommer tricket, der gør det lynhurtigt at skrælle et anseeligt antal æbler! Kig selv med, det er supereffektivt.

Der skal naturligvis ordentligt værktøj til, og i dette tilfælde er der tale om en boremaskine. Hvor hurtigt, det egentlig er at skrælle et æble, har jeg ikke taget tid på – men ser man videoen, er der ingen tvivl om, at det gør lynhurtigt.

Se selv med. Ideen egner sig i bund og grund mest til stordrift, ikke et æble eller 2. Dette er et rigtigt godt eksempel på innovation i dagligdagen!

Skræl mange æbler

Skal du skrælle æbler?
Sådan rigtig mange æbler? Så kan du med fordel bruge motorkraft! Billede fre
OanaNegru / Pixabay

Jeg vil gerne selv komme med en lille tilføjelse. For det at man har skrællet æblet betyder jo ikke at hele arbejdet er gjort. Skroget sidder stadig indeni – og det skal som regel ud – uanset hvad du vil bruge dine æbler til. Det kan faktisk også gøres ret enkelt vha. af en æbledeler.

Den er dog ikke motoriseret, men fungerer på den måde, at du presser den ned over det hele æble. Det bevirker, at den deler æblet i perfekte både og tager skroget fra, så du bare kan smide det ud. En æbledeler kan fås rigtig mange steder, blandt andet sælger IKEA en æbledeler til 19,- .

Det må jo siges at være en overkommelig investering, der ikke kun kan bruges i denne sammenhæng, men også til at skære æbler ud i det daglige. Og kan naturligvis også bruges i det daglige, på æbler, der ikke er blevet skrællet.

Astrid

One Comment

  1. Haha smart! 🙂 Så også engang en video med katofler, hvor en far også bare satte en bor ned i en spand også skrallede han dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.