Sådan smører du (selv) solcreme på ryggen

Solcreme – eller anden creme for den sags skyld – kan være yderst svært at smøre på ryggen selv. For ikke at sige umuligt – i hvert fald når det gælder bestemte partier af ryggen. Ved almindelige cremer er konsekvenserne begrænsede, men ved solcremen kan man risikere en gedigen solskoldning på ryggen på det område man ikke kan nå.

Ikke mindst fordi det også befinder sig på ryggen, et sted på kroppen, som man ikke ser – og som tit er ekstra eksponeret for solens stråler. Man kan naturligvis få hjælp af andre – og det er en god ide! Men sommetider er der ikke lige en anden person ved hånden til at hjælpe til.

Jeg er sikker på, der er opfundet forskellige tingester, der skal afhjælpe dette – mener af have set en tingest, der er i familie med en malerrulle (og så kunne man vel bare bruge en malerrulle?

Tjah….den med malerrullen var måske en, man skulle arbejde på?

Min egen favorit er nu ganske lavpraktisk og kan medbringes overalt. Den består ganske simpelt i at klippe en strimmel af et håndklæde (eller et andet stykke stof). Det skal være langt nok til at du kan få fat i det med begge hænder og samtidig skal det være bagom ryggen. Smør det med solcreme (mest på midten) og kør frem og tilbage indtil solcremen har fordelt sig.

Skift position engang imellem for at kunne ramme det hele. Kan du ikke forestille dig det, på prøv at sammenlign det med de strikkede hampstykker (i familie med hamphandsken) – som man får til at skrubbe sig på ryggen, hvor man ikke kan nå med hamphandsken. Samme princip, bare en, der ikke kradser….

 

 

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.