Sådan bliver et te-brev til 2…

Et te-brev bliver kun til en kop the – hvis du hører til de te-drikkere, der kun laver en kop ad gangen. Der er selvfølgelig den mulighed, at du gemmer det til senere brug, for der er stadigvæk masser af kraft i det efter en kop. På denne måde ville man udnytte det bedre. Men det er det, som (næsten) ingen af os får gjort alligevel, ikke? Vi smider te-posen ud – og tager en ny næste gang!

Klip te-brevet over!

Te-breve. Et te-brev kan nemt blive til 2.

Få 2 te-breve ud af et!

Sådan får du dobbelt op på dine te-breve!

Løsningen er ganske enkel. De fleste te-breve kan nemlig nemt klippes over i bunden – og dermed meget nemt blive til 2 te-breve. Så får du mulighed for at bruge det til 2 kopper te – uden at have et vådt te-brev liggende. Eller undgå spild, hvis du hører til dem, der smider te-brevet ud….

Astrid

One Comment

  1. Som te sælger (http://tekanden.com) vil jeg lige komme med den bemærkning at man skal regne med teen skal trække en smule længere når man halvere mængden af te. Bare lige en info så man ikke tror der er noget galt med teen 😉

    En kande på ca 1 liter kan man også med de gode teer bruge 3 breve og derved spare antallet af breve, når man er mere end 1 til at drikke te.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.