Sådan husker du at afkalke kaffemaskinen

Hvor længe er det siden, du har afkalket kaffemaskinen? ØøøøH? Nej, det er som regel ikke lige til at huske, jeg ved det faktisk heller ikke rigtigt. Det ender med, at jeg først “opdager” at den skal afkalkes når den kører ekstremt langsomt – eller når kaffen begynder at smage lidt underligt. Der er for meget kalk i – slet og ret. Men det burde have være set noget før. Eb´n kaffemaskine skal afkalkes med jævnlige mellemrum. Hvis man da vil have ordentlig kaffe – og have den rimeligt hurtigt!

Afkalkning – sådan husker du det

Husk at afkalke kaffemaskine jævnligt

Afkalke kaffemaskine? Hvor husker man det?

Og det er en god ide at afkalke jævnligt. Kaffen løber hurtigere igennem, smager bedre – og desuden bruger en kaffemaskine, der er kalket til, langt mere strøm end en ny-afkalket kaffemaskine. Men jeg er løbet ind i et smart trick, man kan bruge, hvis man gerne vil huske det.

Lad os for eksempel sige, at du gerne vil afkalke kaffemaskinen hver gang den har lavet 40 kander kaffe? Ja så sørger du for at lægge 40 kaffefiltre frem ved kaffemaskinen. Når du ikke har flere kaffefiltre – ja, så er det tid til at afkalke kaffemaskine.

Enkelt med effektivt…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.