Sådan husker du pinkoden!

Det kan være svært at huske pinkoder. Når jeg får en pinkode, tror jeg altid, at jeg sagtens kan huske den. Og man må jo faktisk ikke skrive den ned. Pludselig en dag står jeg og skal betale med mit Dankort, og jeg kan ikke huske noget. Og det er faktisk ikke særligt smart, for der er tale om en kode, som er så personlig at end ikke banken har den. Det er kun en selv, der må kende den.

Man må reelt ikke skrive den ned. Men man kan jo sagtens camouflere den. Som et telefonnummer, for eksempel. Vælg at de sidste 4 cifre  (eller første, bare du kan huske, hvad det vare) i “telefonnummeret” er din pinkode.

Og så fylder du ud mere andre tal. Du ved nu, hvilke 4 af de 8 tal, der udgør pinkoden. Det er der ikke andre, der gør. De ved end ikke at der er gemt en pinkode i telefonnummeret. Så kan du gemme det i din mobil – under et navn, som fortæller dig, at det er koden. Andre vil bare se et navn.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.