Sådan støvsuger du tastaturet

Det lyder ellers ikke som noget, man skal begive sig af med. Der kan samle sig masser af støv og skidt i et tastatur, men derfra og til ligefrem at støvsuge det op, er der ofte langt. Man forestiller sig nemlig, at støvsugeren bare slubrer alle bogstaverne i sig. Og det er også overvejende sandsynligt at der ryger i hvert fald et par stykker af dem op i støvsugeren, hvis du støvsuger tastaturet på almindelig vis.

Støvsug tastaturet på denne måde

Tastatur - hvordan støvsuger man et tastatur uden at ødelægge det?

Tastaturet kan støvsuges

Der er lige et par ting, du skal gøre anderledes. Du skal ikke bruge fuld styrke på støvsugerne. Og så skal du finde en gammel nylonstrømpe, som du trækker hen over mundstykket inden du støvsuger. Hvis nogle af tasterne skulle løsne sig og ryge ind i støvsugeren, vil de blive stoppet af nylonstrømpen.  Så behøver du ikke at ligge og rode i støvsugerposen efter dine taster.

Ikke kun til tastatur-støvsugning.

Støvsuge-metoden her er velegnet til tastaturer, men faktisk også til andre ting. Har du for eksempel tabt en ørering ned i gulvtæppet – og kan ikke finde den – kan du bruge samme metode. Du sætter bare nylonstrømpen omkring mundstykket og støvsuger, der hvor du mener at have tabt den. Så opfanger nylonstrømpen den, så støvsugeren ikke sluger den.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.