Saml knappenåle op fra gulvet – nemt

De fleste, der syr, oplever gentagene gange, at hele bøtten med knappenåle ryger på gulvet – af den ene eller den anden grund. Og de er ikke nemme at få op. De små bæster stikker nemlig. Desuden er det nærmest umuligt at få alle  knappenåle med – og så ved vi jo godt, hvad der sker senere, ikke…

Der er masser af knappenåle…

Skal du samle knappenåle op kan du bruge en magnet

Brug en magnet til at opsamle knappenålene

Har du et trægulv, er det rimeligt sikkert, at knappenålene også gemmer sig i sprækkerne. Eller værre endnu, hvis du har gulvtæppe så sidder der garanteret masser af nåle stadig, selvom du har pillet og pillet.

Men det er ikke så svært – bare man lige ved hvordan.  Du kan nemlig gøre det rigtig let at samle nålene. Du vender blot vrangen ud på en plasticpose, og putte en god, kraftig magnet ned i posen. Kør magneten hen over gulvet, så føler knappenålene med. Træk posen hen over nålene og fjerne magneten, så er de samlet op igen. Det er muligt, det skal gøres flere gange – bliv ved til der ikke er flere.

Er der mange knappenåle, tager det naturligvis tid – men langt mindre tid end hvis du skulle samle den op. Og det er langt mindre ubehagelig – man stikker sig ikke så meget.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.