Send et æggebrev…

Gækkebrev? Nej, det er hverken en misforståelse eller en fejlstavning. Det er et lille påfund som Danæg har lanceret på nettet. Det er har selvfølgelig med påske og æg at gøre – og er et ordspil på ordet gækkebrev. Og det er da også en slags email-gækkebrev, du kan sende her.

Send dit gækkebrev som æggebrev

Det første ud skal gøre, er at vælge dit æg (med et påskemotiv).

Du kan kigge billederne igennem og vælge det, du gerne vil sende. Så skal du farvelægge det. Ude i siden kan du vælge farver, som du selv sammensætter ved hjælp af en color-picker. Jeg valgte et med en kanin. Men, som I kan se, har jeg vist ikke den store flair for det der med påskefarverne.

Derefter går du videre. Nu skal æggebrevet jo sendes. Det foregår pr. email, så du skal naturligvis kende modtagerens e-mail-adresse.

Send et æggebrev

Og dit eget navn skal naturligvis stå med prikker. Og der er mulighed for at tilføje et lille gækkevers, hvis du har lyst til det. Det kunne også bare være en lille hilsen.

Ellers er princippet det samme som ved et gækkebrev.

Så er det egentlig bare om at komme igang. Er der mon en, du ikke fik sendt gækkebrev til. Lav og send dit eget æggebrev på  http://eggebrev.eggsite.dk/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.