Send røglugten på flugt…

Er du ikke-ryger, men lader alligevel dine gæster ryge, vil du let komme til at føle, at røglugten bliver hængende i mange dage – selvom gæsterne forlængst er væk. Der er  – af samme grund dyre produkter i handlen, som skulle kunne fjerne den grimme røglugt.

Om de lever op til det, skal jeg lade være usagt – da jeg ikke har prøvet det. Jeg gør nemlig noget helt andet. Man kan også flytte ind et sted, hvor der har boet rygere – også her kan der være brug for et eller andet middel mod røglugten – dette kræver dog lidt mere at få fjernet.

Husråd imod røglugten!

Edikke mod røglugt

Edikke er effektivt mod røglugt

Men der findes et gammelt husråd, der er billigt – og som kan gøre det samme. Midlet er eddike – den ganske almindelige husholdnings-eddike. Stil små skåle flere stedet i stuen med eddike – så forsvinder røglugten igen. Er det et rygerhjem, man er flyttet ind i, skal man dog ikke regne med, at rødlugten forsvinder sådan vupti! Her skal det gøres over længere tid.

Røglugt i møbler?

Rygermøbler i et ikke-rygerhjem, kan gives problemer. Vil du gerne have røglugten ud af møblerne – for eksempel en sofa – skal du gå noget hårdere til værks. Eddike er stadig effektivt – skal der mere til for at fjerne lugten, skal vi over i Rodalon. Læs mere om fjernelse af røglugt fra polstrede møbler.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.