Servietfoldning: En origami-blomst

Kan du lide at folde servietter? Servietter kan foldes på et utal af måder. Nogle hurtige, som er aktuelle, hvis der skal laves mange. Men der er også servietfoldninger, som er virkeligt avancerede.  Her kommer lige en krølle på et tidligere indlæg om at folde servietter. Er du lidt lidt mere fingernem, kan du gå over i origami-genren og folde en flot blomst ud af servietten.

Den vil gøre sig på ethvert bord. Det her er af den mere avancerede slags – det siger måske lidt sig selv når vi er ovre i origami. Det er en virkelig flot blomst, som man skal regne med at bruge lidt tid på. Den kræver lidt mere arbejde end de almindelige servietfoldninger. Men det eneste, du behøver for at kunne folde en origamiblomst er en ganske almindelig, ensfarvet serviet.

Video om at folde origamiblomster

Jeg har fundet en YouTube video, der viser trin for trin, hvordan du folder dine servietter til origami-blomster. Prøv at lave den med en ganske almindelig papirserviet. Her kan man få en masse ud af ingenting! Det eneste man måske kan sige er, at der måske er nogle af dine gæster, der ikke nænner at folde den ud og tørre sig om munden med den. Så måske skulle man lægge en serviet ekstra ved kuverten?

God servietfoldning – videoen kommer her:

Astrid

3 Comments

  1. ej 1000 tak for dette indslag det var lidt svært i starten men så gik det bare der ud af 🙂

    • Godt det lykkedes for dig. Det er bestemt ikke den nemmeste…

      KH. Astrid

  2. Det er godt nok lidt svær serviet at folde, men det lykkes 😉 Jeg fandt også dette sted http://servietfoldning.dk/ de er lidt lettere at lave, hvis nogle skulle lyst til at folde flere servietter, efter denne prøvelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.