Servietfoldning – enkelt, men virkningsfuldt

Servietter, der er foldet er med til at give et flot helhedsindtryk til det dækkede bord. Det er ikke noget, man bruger til dagligt, men mere til festlige lejligheder. Jeg kan oven i købet se, hvor mange ekstra søgninger, der er på “servietfoldning” omkring højtider som for eksempel jul og nytår.  Ligesom der sikkert kommer mange, nu hvor konfirmationerne nærmer sig.

En simpel servietfoldning

Nogle servietfoldninger er virkelig for viderekomne. Det er flot at lave, og man føler man får en masse ud af ingenting. Men det er ikke alle, der lige har mod på for eksempel at folde en origami-blomst.

Men fortvivl ikke, der er stadig muligheder for at folde servietter med et flot resultat. Her kommer endnu et servietfoldnings-video. Denne gang er det en meget enkel foldning. Den vil stadig være meget effektfuld – især hvis man vælger en god, kraftfuld farve. Her er der valgt at folde en rød serviet.

Servietfoldning til et større selskab

Det kunne ligeså godt være en klar blå, grøn eller måske endda orange? Måske endda gul til påsken?

Vælg farven i forhold til, hvordan resten af bordet er dækket. Det er en af de hurtige servietfoldninger – video’en tager ikke mere end 1 minut 32 sekunder. Og det er endda på en måde, hvor servietfoldningen skal skæres ud i pap – og forklares.

Har man lige fået taget på det, kan servietterne givetvis foldes hurtigere. På denne måde er det slet ikke en uoverkommelig opgave at folde servietter selv til et større selskab.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.