Servietfoldning – flot og hurtigt..

Her kommer endnu en servietfoldningsvideo. Dette er et meget flot arrangement, der egentlig er meget enkelt i foldningen, men som er tilsat nogle detaljer, som giver det et ekstra pift. Det er en stofserviet foldet forholdsvis enkelt – og midt i serviet-blomsten, som man jo nærmest må kalde det, står et lille glas med vand. Og i vandet ligger en rose.

Servietfoldning – gode ideer er gratis

Her er det nok mere ideen, der vigtig end evnen til at folde servietter. Foldningen er lavet med stofservietter, men det kan ikke udelukkes, at den kan laves i papirservietter også. Men det er fuldender dette er ideen med glasset med blomsten i midten.

serviet-foldnings-ideSynes du, det bliver lidt dyrt med en rose for hver serviet – og det kan godt løbe op i en del, hvis der er mange kuverter – så tænk i andre blomster.  Det behøver ikke nødvendigvis være en rose. Her er det mere ideen bag, der er vigtig.

Og den vil kunne varieres med servietter i andre farver – og andre blomster. Nelliker, måske? En krysantemum, som her i eftersommeren er alle vegne i alle farver – kunne også bruges. Tag ideen og byg videre på den…

Se videoen – og fold servietten

Her kommer – allersidst – instruktionsvideoen til, hvordan du laver denne serviet-foldning. At det ikke er dybt kompliceret kan du – om ikke andet – se på videoens længde. 1 minut og 11 sekunder. Mere tager instruktionen ikke!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.