Shotglas lavet af is?

Shotglas lavet af iskold, dampende kold is – og intet andet? Ja, det kan se utrolig flot ud og det er faktisk et lille gimmick, man sagtens selv kan lave. Man kan købe forme lavet til formålet, men det er faktisk ikke strengt nødvendigt. De laves nemt – også uden forme.

Og det er faktisk ikke sådan, at de skal laves af vand ene og alene. Hvorfor ikke sodavand, saftevand eller andre drikke, der måtte passe visuelt eller smagsmæssigt til de shots, du skal servere. Skal de ikke smage af noget men bare have en eller anden farve, kan du bruge frugtfarve. Køb grundfarverne i frugtfarver – og du kan lave næsten en hvilken som helst farve, du måtte ønske! Eller putte vingummi i? Eller anden slik? Eller bær? Måske er det kun fantasien, der sætter grænser!

Lav dine egne is-shotglas

Plastikkopper eller engangskopper i 2 forskellige størrelser, er hvad du skal bruge. Dertil kommer lidt Gaffatape (og så fik vi lige en ting mere, at bruge Gaffatape til!). På videoen kan du se fremgangsmåden. Viden er fra Howcast – og på ægte amerikansk vis får vi lige en lille moralprædiken oven i hatten. Drink responsably!!

Det lover vi så at gøre, men først skal der lige laves et god portion shotglas – af is, naturligvis…..

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.