Sikkerhedskopi af pas og papirer på rejsen

Hvad gør man, hvis man mister pas, kort og papirer, når man er på ferie. Under alle omstændigheder er det bøvlet – det kommer vi ikke uden om. Det er selvfølgelig en rigtig god ide at have taget fotokopier af alt. Men man kan selvfølgelig risikere at de er forsvundet også.

Især hvis de har været sammen med  pas, kort og papirer. Man gør selvfølgelig hvad man kan for at passe på sine ting, men vi ved alle, at uheldet kan være ude alligevel. Her kommer en løsning, hvor du kan gemme fotokopierne et sikkert sted. Chancen for, at dine vigtige papirer her bliver væk, er minimal.

Gem kopierne et sikkert sted.

Scan dine vigtige dokumenter ind og gem dem

Gem en digital kopi af rejsepapirerne

Du gør simpelthen det, at du scanner det hele ind i computeren. Derefter sender du det til din webmail. Det kan være hotmail, gmail eller andet. Har du ikke en sådan, kan du oprette en til formålet – det er gratis. Send desuden oplysninger om, hvor man skal spærre betalingskort, telefonabonnementer osv. hvis uheldet skulle være ude.

Send i det hele taget alt, hvad der kunne tænkes at være vigtigt at kunne dokumentere på rejsen. Hvis uheldet skulle være ude!

På denne måde har du adgang til dine fotokopier og oplysninger lige meget hvor i verden du er. Blot du har adgang til Internet. Du henter nemlig bare dine oplysninger i din webmail. Her har du dem liggende i en mail, som du har sendt til dig selv. Har du ikke en webmail, kan du oprette en gratis gmail hos Google (følg linket).

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.