Skift selv hjul på bilen

Hvor svært kan det være? Ikke så svært som man skulle tro! Da jeg prøvede det første gang – og det er faktisk ikke længe siden – kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det burde jeg have lært for mange, mange år siden. Pludselig står man der med en punkteret bil – er det egentlig ikke fedt bare at kunne skifte selv. Jo, jeg ved godt, at der findes vejhjælp, men alligevel!

Hjulskift – ikke kun for stærke mænd!

Det er måske ikke et husråd i traditionel forstand, men noget, der måske kunne interessere nogen – også kvinder. Men kan man lave husråd om for eksempel at rengøre bilsæder eller rense forruden for trafikfilm – hvorfor så ikke om hjulskift (som mange måske næsten har mere brug for?)

Skulle man være i tvivl om, hvorvidt man har kræfterne, kan jeg da sige, at jeg har – jeg er kvinde og jeg er 54 år. Så mon ikke rigtig mange vil kunne det samme? Det er som med alt muligt andet – det er svært – lige indtil man har prøvet det.

Gør det selv hjulskift

bildaekI stedet for selv at forklare, har jeg sat denne lille video ind – videoer forklarer ofte mere end det trykte ord. Jeg synes selv, det rart at kunne. Ikke kun når man punkterer. Man kan også nemt selv skifte fra sommer- til vinterdæk. Og den anden vej.

Det eneste udstyr, du behøver at eje er en krydsnøgle og en lille donkraft. Mange har det allerede – ellers har jeg kigget på Harald Nyborg, tilsammen koster det omkring 200 kr. Og mange har det allerede i bilen, måske endda uden at tænke over det!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.