Skræl kartofler i massevis – effektivt!

At skrælle kartofler er ikke verdens sjoveste ting. Egentlig hører jeg til de mennesker, der mener, kartofler ikke behøver at blive skrællet men mindre det er virkelig, virkelig nødvendigt. Under det hører der ikke meget andet end kartoffelmos.

Det er spild af både tid og kartofler (prøv at lægge mærke til, hvor meget kartoffel, man skræller væk!). Men fred være med det. Dette handler faktisk om netop at skrælle kartofler. Mange kartofler! Rigtig mange kartofler! Men måske er det lidt samme boldgade: hvorfor ikke springe over hvor gærdet er lavest? Eller væltet…?

Effektiv kartoffelskrælning…

Effektiv kartoffelskrælning

Kartofler – skræl dem nemt

Når jeg siger mange, er det nok fordi denne ide næppe giver mening til en lille sjat kartofler. Det er et setup, der er bedre egnet, hvis du skal skrælle kartofler til et helt konfirmationsselskab. Det her er nemlig effektivt. Ideen går i al sin enkelhed ud på, at man bruger en toiletbørste, en boremaskine og en gulvspand. Videoen længere nede i indlægget viser tydeligt hvordan man går frem – enkelt.

Jeg fandt nemlig denne video på Youtube. Jeg ledte faktisk efter den bevidst. Jeg arbejder i IKEA – og en dag kom, der en og hentede en masse toiletbørster (flere hundrede). De var ikke til ham selv. Jeg spurgte, hvad de skulle bruges til. Det vidste han ikke, men sagde, at det kunne jo være, de skulle skrælle kartofler.

Det gik jeg så hjem og Googlede, jeg havde på fornemmelsen, at der kunne være noget om snakken! Det kan godt være, det her er mere at skrubbe kartofler end at skrælle, men det er heller ingen dårlig ide – det giver langt mindre spild! Og hvorfor så stå der og skrælle og skrælle og skrælle…?

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.