Skræl kiwien….nemt

Det gælder med dette som med så mange andre ting: det er så pokkers nemt – hvis man altså bare lige har fundet ud af hvordan. Her handler det om at skrælle en kiwi. Jeg har da gjort det masser ad gange uden at vide, at der findes en meget nemmere metode. Accepteret, at ting tager tid og mine kiwier ikke altid var de kønneste når de var skrællet – og alt det der….

Skal man skrælle, så bruger man vel en kniv….og det har jeg så gjort. Tanken om, at man da bare skulle skrælle den med et glas, har aldrig faldet mig ind.

Men det er der så nogen, der har – og de har udgivet videoen her, hvor de skræller en kiwi på en måde, som mange af os aldrig havde udtænkt selv, Enkelt men genialt. Noget rundt…selvfølgelig. Det gør netop, at de ikke får det der underlige, hakkede udseende…

Jeg behøver næppe at beskrive metoden, for det gør videoen. Har du ikke allerede fattet, hvad det handler om, er du sikkert klogere om godt og vel et minut. Ja, det er altså den tid, det tager at se videoen.Har du samme problemer med en Mango – så er metoden den samme!

 

Kiwi frugt
Har du besvær med at skrælle en Kiwi? Billede af AliceKeyStudio fra Pixabay

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.