Slip for at rengøre toastmaskinen

Hvert hjem, sin toastmaskine! Har vi efterhånden ikke alle sådan en? Jeg har slidt flere op. Ikke mindst mens min søn boede hjemme, stod den fast fremme på bordet. Og jeg har gjort den ren mange gange – uden overhovedet at tænke på, at det kunne være anderledes. For hvad skulle kunne hindre smeltet ost i lange baner i at snaske toastmaskinen til i tide og utide.

Altid ren toastmaskine

Det var lige indtil jeg så et opslag på Facebook, hvor en ven havde postet et billede af en toast med teksten “hvorfor har jeg aldrig tænkt på dette før” – og jeg tænkte nøjagtigt det samme, da jeg så det. Selvfølgelig! Toasten havde bagepapir omkring sig!  Lige så genialt som  det er simpelt…toast uden ostegriseri!

Ligesom bagepapir kan kan forhindre griseri på bageplader, kan det forhindre det toastmaskinen. Jeg var lige ved at sige naturligvis! Tippet virker som  det skal – er afprøvet og godkendt. Og virker også på mine rugbrødstoasts. Og så har jeg prøvet discountversionen med madpapir i stedet. Den virker til gengæld ikke – osten klæber sig fast til madpapiret og nægter at give slip.

Brug bagepapir i toastmaskinen - så behøver du ikke rengøre den

Toasts efterlader som regel masse snask i toastmaskinen – brug derfor bagepapir

Dette kunne have sparet mig mangen en rengøring af toastmaskine!

En lidt anderledes toast

Har du ikke en toastmaskine – eller vil du gerne have en lidt anderledes udseende toast, så læs mere om, hvordan man kan bruge sit vaffeljern som toastmaskine (eller til at riste brød i)

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.