Smart måde til at rengøre make-up børster

De kan være en smule svære at holde rene – make-up-børsterne. Man kan sagtens vaske dem, men det er ikke specielt nemt at få det hele med. Der sidder som regel stadig noget tilbage. Man kan bruge sæbe, men så er det ofte sæben, der sidder tilbage i stedet. Ikke ideelt, men der er ingen grund til at smide dem ud for derefter at købe nye – som man måske kunne være fristet til. Den slags er efter ikke helt billige og skulle derfor på ingen måde betragtes som engangsbørster!

Vaskebræt til make-up-børster?

Her kommer derfor et lille trick, som kan afhjælpe disse problemer. Noget, jeg aldrig havde tænk på før. Det er faktisk et slags “vaskebræt” til make-up-børsterne. På samme måde som man kender det ved tøjvask, gør det det meget nemmere at vaske børsterne ordentligt – for slet ikke at tale om at få skyllet sæben ud bagefter.make-up-

Og det er en simpel lille ting, som man kan lave af et passende stykke plastik og lidt lim fra en limpistol. Ganske enkelt og effektivt – og i hvert fald ikke noget, jeg havde tænkt på før! Det er måske en smule svært at forklare, men se videoen fra YouTube – den fortæller det hele! Måske får man lidt rigeligt snak med i handlen. Men meningen – og ikke mindst ideen – er nu god nok!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.