Solcreme: Spar penge uden at spare på solcremen

Solcreme er nødvendig for ikke at blive forbrændt. Medmindre du har tænkt dig at holde sig inden døre hele sommeren. Nej, vel?  Og nu, hvor UV-indekset igen begynder at stige faretruende, er det aktuelt igen. Men du behøver altså ikke blive ruineret af den grund. Der er mulighed for at spare en del penge på solcreme. Men jeg mener altså ikke at spare på selve solcremen. Det er nemlig det, eksperterne siger klart, at vi ikke skal gøre. Vi skal bruge rigeligt.

Solcremer – pris og kvalitet følges ikke ad

Mange solcremer er hundedyre, men de er ikke nødvendigvis bedre af den grund. Det er her, du kan spare. Du kan nemlig sagtens betale flere hundrede kroner for en creme (hvis du har råd, altså) – men du kan også sagtens finde en til 25-30 kr. Her følges pris og kvalitet nemlig ikke ad. Og så behøver du i hvert fald ikke spare på mængden! Gå efter faktor og rumindhold – ikke mærke.

Og det er ikke noget, jeg har fundet på – selvom jeg i flere år har sværget til Aldi’s solcreme i store dunke til næsten ingen penge. Denne gang er eksperterne med mig. Og man er lidt mere rolig med at offentliggøre mine påstande, når jeg har sagkundskaben bag mig….

Rabatten om Solcreme

Rabatten har nemlig spurgt eksperter og konklusionen er denne:

“En solcreme til 25 kroner er lige så effektiv og beskyttende for solens stråler som en solcreme til 199 kroner, hvis de vel at mærke har den samme solfaktor og indeholder både UVA- og UVB filter.”

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.