Sommer-sprinklervæske

Står du og mangler sprinklervæske? Det gør jeg engang imellem. Man kan selvfølgelig haste ned på den første den bedste tank og hente forsyninger. Men her kommer et  tip, du  også kan bruge. Jeg skulle nemlig engang på ferie og jeg var ved at pakke fordi jeg skulle afsted tidligt om morgenen.

Og jeg gad ikke finde en tank der var åben. I stedet brugte jeg almindeligt  vand, med en smule opvaskemiddel og en smule sprit i. Det viste sig at fungere ganske udemærket. Og er da iøvrigt en ganske billig måde at fremstille sprinklervæske på. Det er nok til at holde ruden ren – i hvert fald så ren, som jeg har brug for.

Hvis man taler om kraftig trafikfilm kommer det til kort – men det gør almindelig sprinklervæske nu også. Og nu vi er ved det – der findes naturligvis også et husråd til, hvordan man fjerne trafikfilm. Et ægte husråd….

Jeg skal lige understrege at metoden kun bør bruges om sommeren. Den mindste antydning af frost – og din hjemmelavede sprinklervæske vil være aldeles ubrugelig. Men der er nu også – hvad vi så end måtte mene om det danske vejr – en stor del af året, hvor der ikke er frost. Og nu vi er ved biltips – så kommer her en superbillig og miljøvenlig måde at vaske bilen på!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.