Større chance for at få hjulkapslen tilbage

Jeg har haft sat hjulkapsler på min bil flere gange. Dette er noget rent kosmetisk, bilen kører hverken værre eller bedre af den grund. problemet med dem er, at de ikke sidder bedre fast end som så. Mine  hjulkapsler er  faldet af – flere gange.

Og at dømme på hvad man ser rundt omkring ved de danske landeveje, er jeg langtfra den eneste. Problemet er, at man ikke ved, hvor den er røget af. Jeg er flere gange kørt ud og kigge efter den. Jeg fandt adskillige – ingen af dem var dog mine…

Hjælp hjulkapslen med at komme hjem

Vil du have hjulkapslen tilbage? Så skriv dit mobilnummer på den!

Skriv dit mobilnummer på hjulkapslen

Så der er altså flere, der også mangler deres hjulkapsler. Jeg læste denne ide i et blad – og dette er. hvad jeg vil gøre fremover: Hvis man skal gerne vil have hjulkapslen tilbage, kan man skrive telefonnummer indeni med en vandfast tusch.

Så er der da i hvert fald en chance for at finderen kontakter en, og man får sin hjulkapsel tilbage.  Så det gør jeg fremover. Og skulle jeg finde en anden persons hjulkapsel med et telefonnummer på, skal jeg nok ringe…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.