Står du lige og mangler en tragt?

Står du og har brug for en tragt, men kan ikke finde en i huset? Eller måske er problemet, at du ikke ønsker at bruge den tragt, du har til for eksempel olie, kølervæske eller sprinklervæske til bilen. Så mangler du en tragt – måske endda en engangs-tragt, som du bare kan smide ud bagefter. Det er måske ikke lige ved hånden. Til gengæld kan du hurtigt selv lave en.

“Hjemmelavet” tragt

Faktisk kan du lave tragten af noget, du sandsynligvis ville smide ud alligevel. Mangler du “en smid-væk” tragt kan du nemlig bruge toppen af en plastikflaske.

Det er meget let at klippe toppen af en for eksempel en husholdnings-eddikeflaske. Man bruger ganske enkelt en saks. Her er det en eddikeflaske, der er brugt, men naturlig kan andre plastikklasker også bruges.

Tragt lavet af en plastikflaske

Lav en tragt af en plastikflaske

De fleste plastflasker er idag pantflasker. Der er dog stadig masser af flasker, der ikke er nogen form for pant på. De ville alligevel ryge ud, når de ikke kan genanvendes – så hvorfor ikke bruge dem som tragt? Måske var det en ide at lave en og lægge den bag i bilen? Jeg tror faktisk jeg lægger denne her ud i bilen lige nu! Der kunne jo blive brug for den, hvis der skal påfyldes olie, sprinklervæske osv.

HUSK at du skal rengøre plastflasken grundigt invendigt inden den anvendes som tragt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.