Strygetip: En anden måde at stænke tøj på

Her kommer et lille strygetip mere. Det handler om at stænke tøj – for mange et lidt antikveret udtryk. Men sommetider er det nemlig nemmest at stryge tøjet hvis der er lidt fugt involveret i processen. Dampstrygejernets har den fordel at det som regel ikke er nødvendigt at stænke tøjet før strygningen.

Men alligevel kan det engang imellem være nødvendigt at tilføre stoffet lidt fugt før strygning. Jeg synes ikke altid det er nemt – og især er det ikke nemt at stænke det jævnt. Det virker ikke rigtigt – uanset hvordan jeg gør, er der meget forskel på, hvor vådt der er forskellige steder på stoffet. Måske er det mig, der ikke har forstået, hvordan man stænker tøj?

Det jeg dog har forstået, er at der findes alternativer til at stænke tøjet. Her bliver fugten ganske jævn – uden at jeg behøver at gøre ret meget for det.

En anden måde at stænke tøj på

strygejern-300x199Denne måde er meget nemmere. En nem måde at stænke tøj på er nemlig at lægge tøjet i fryseren natten over – så er det lige til at gå til næste dag, når du skal igang med det. Så er det godt fugtet, jævnt fugtet!
Der er lige en ulempe ved denne metode – den er ikke til travle mennesker! Er det noget, du skal have strøget her-og-nu, så duer det ikke!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.