Sugaring – hårfjerningsmetode

Voksbehandling som hårfjerningsmetode – det kender de fleste. Sugaring derimod er ikke så kendt. Til trods for at voksbehandling og sugaring er nært beslægtede. Ligesom ved en voksbehandling trækkes hårene ved sugaring ud med rod vha. en klæbrig substans. I stedet for voks bruges der en varm sukkermasse.

Fjern hårvækst med sukker

Brug sugaring som hårfjerningsmetode

Kropshår kan fjernes med sugaring

Det lyder lidt klistret – og det er det også. På samme måde som voksbehandling er det. Jeg stiftede første gang bekendtskab med sugaring, da jeg købte en krukke sukkermasse til formålet i The Body Shop for flere år siden. Det siges at de skulle gøre mindre ondt end at lade sig voksbehandle. Måske lidt, men det er stadig lidt det samme. Ligesom voksbehandling giver det et langvarigt resultat – i modsætning til at bruge en skraber eller en hårfjerningscreme. Her varer det nemlig ikke ret mange dage inden man skal igang igen!

Sugaring – gør det selv

Sugaring er en metode baseret på rene naturprodukter. Suraring kan derfor være egnet til dem, der ikke tåler den traditionelle voks. Men der du en af dem, så gå forsigtigt frem – måske er det mere den hårdhændede behandling, du ikke tåler? Som med så meget andet, er det en god ide at prøve på et lille område – for at teste om man tåler det.

Grunden til, at jeg tager det med på Husråd er, at jeg stødte på en Youtube-video, der viser, hvordan man kan lave sin egen Sugaring-behandling blot vha. sukker, vand og citronsaft. Videoen kommer her.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.