Sugerørskrøller?

Husråd kan man – tilsyneladende – få allevegne! Dette har jeg fået ude i det århusianske natteliv! Her beundrede jeg en piges smukke krøller – masser af flotte proptrækkerkrøller –  og spurgte hvordan hun havde fået dem (hun har ellers helt glat hår).

Krøller til festen?

Jo, de krøller havde hun lavet med sugerør! Hvordan det så skulle være gået for sig, kunne jeg ikke helt regne ud, men hun fortalt mig, hvordan det var gået for sig. Hun havde snoet håret op på sugerør, som hun derefter havde slået en knude på, så de ikke rullede sig selv op. Hun havde endda sovet med det hele natten over.

Vil man gerne hav en sjov og fræk frisure til en fest – så er dette en nem vej til det. Lidt forberedelse kan dog kræves – da det er en god ide, at ligge med sugerørene i håret natten over. Skulle man komme i tidnød, kan en hårtørrer formodentlig være en god hjælp!

Lav proptrækker krøller med sugerør

Sugerør kan bruges til at lave flotte krøller til festen. Billede: Pexels / Pixabay

Og næste morgen tog hun alle sugerørene ud – og voila! Hele  hovedet fuld af proptrækkerkrøller!

Gør-det-selv krøller!

Jeg har derefter googlet mig frem og fundet denne video på Youtube, hvor en pige (altså ikke hende, jeg hende, jeg mødte) beskriver processen detaljeret – meget bedre end jeg kan – så kig med, hvis du er blevet inspireret til selv at lave sugerørskrøller.

Jeg tænker mig i hvert fald at jeg engang vil bruge tricket og troppe op med proptrækkerkrøller – når jeg engang skal til en fest, hvor den skal have hele armen.

Astrid