Tæpperens – sne er det bedste

Jeg skal lige allerførst gøre opmærksom på, at dette er et tip, der kun egner sig til løse tæpper – ikke væg-til-væg-tæpper. Her, hvor vinteren er på vej, skal du til at overveje, om det ikke var nu, tæpperne skulle renses? Sne er nemlig noget af det bedste, du kan rense dine tæpper med. Det er effektivt, du får bugt med skidtet, hårene – og endda husstøvmiderne, som ikke er begejstrede for frosten.

Tæpper skal renses i sne.
Når der er masser af sne og det knasfryser – så er det tæpperensetid. Billede af Brent Connelly fra Pixabay

Denne tæpperensemetode har alle de kvaliteter, den bør have. Det eneste problem er, at man kan altså ikke gøre det lige når det passer en! Denne form for tæpperens er udelukkende en vinterting! Det handler om at bruge sneen til at rense tæpperne.

Miljøvenlig tæpperens

Og så er det miljøvenligt, ej at forglemme. Og hvorfor egentlig købe alskens rensemidler, når løsningen ligger lige uden før døren? Gratis – og miljøvenligt! Mange klager over, at det danske klima er for koldt. Men her får man i det mindste noget ud af kulden!

Og når chancen er der, så må man tage den. Gulvtæpper skal renses om vinteren! Man skal benytte chancen når der er de rigtige forhold.

Og der sker ikke noget ved at man lader tæpperne blive uden i mange timer – især hvis man gerne vil husstøvmiderne til livs. Vælg en dag, hvor det virkelig knasfryser – jo mere frost, jo større chance er der for også at få bugt med husstøvmiderne! Og hvem vil ikke det?

Det fungerer bedst med nyfalden frostsne – eller i hvert fald løst sne. Se det i det – næsten – virkelige liv på denne YouTube-video.

Rens dine tæpper i sneen

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.