Tag på blomstertur – og kom hjem med et flot buket

Elsker du friske blomster, men synes, at de er vel pebrede at købe. Friske blomster er en fryd for øjet – og de får ens hjem til at se lige lidt mere indbydende ud. Nu er det sådan, at mange har blomster i haven – og dermed friske forsyninger lige ved hånden. Men nogle af os har ingen have – eller i hvert fald ikke have nok til at holde forsyningerne af friske blomster ved lige.

Men den slags er der naturligvis råd for.

Ud i naturen efter blomster

Der er stadig muligheder for at få blomster i vasen – uden at skulle konsultere en blomsterhandler. Foråret nærmer sig, det varer ikke længe inden blomsterne pibler frem alle vegne. Og så er det bare med at hvæsse saksen. Blomsterne står allevegne og nærmest venter på dig.

Hvorfor egentlig betale i dyre domme for “afskårne blomster”, når du bare kan gå ud og hente blomster. De er alle vegne¨. På marker, i vejkanten, i grøfter, i skoven – eller på mark og eng. Der er som regel et eller andet sted i nærheden af, hvor man bor, arbejder – eller bare kommer forbi.

2 fluer med et smæk

Hører du til dem, der jævnligt tager sig en frisk gåtur – så slå to fluer med et smæk. Medbring en saks – og måske noget at binde blomsterne sammen med. Oven i den friske gåtur kan du redde dig en gratis buket blomster. Og det er vel ikke så tinge endda.

Uspecificerede blomster

Nej, det er ikke roser, tulipaner eller nelliker, du kommer hjem med. Men der er masser af blomster, der er flotte, selvom det ikke er dem, du normalt forbinder med blomsterbuketter. Men hvad gør det? Er det ikke bare vanetænkning? Der er sikkert endda masser af blomster, du end ikke aner, hvad hedder. Men det bliver de vel ikke dårligere af?

God blomstertur! Og husk lige saksen….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.