Tandpasta mod bumser..?

Uren hud, bumser, acne – kært barn har mange navne. For mange af os er det ikke kun et teen-age-fænomen, men noget vi løber ind i fra tid til anden. Bumser kan for eksempel også være fremkaldt af stress. Fælles for dem er dog, at vi vil af med dem i en pokkers fart. Og mange lider af bumser og uren hud – ikke mindst i teenageårene.

Mange leder efter mirakelkure – men den slags har vi vist stadig til gode?

Klar bumserne med tandpasta?

Der er masser af præparater i handlen. Nogle af dem er af den slags, man skal smøre på om aftenen for at få bumsen til at tørre ind. Der er dog andre – helt dagligdags ting – der gør jobbet lige så godt. Du har det allerede i huset, gætter jeg på…

Tandpasta - du kan bruge det til at udtørre genstridige bumser

Udtør bumserne – med tandpasta

Det er nemlig tandpasta. Dup bumsen/bumserne i tandpasta og lad det sidde natten over. Det har samme effekt. I virkeligheden er der ikke noget hokus-pokus i det. Det er ikke fordi der er midler i tandpasta, der kurerer bumserne. De bliver ganske enkelt tørret ud.

Jeg skal lige indskyde, at dette tip er anvendelig til et par bumser hist og her som man er træt af. Det er ikke noget, man skal gå i gang med hvis man er hårdt angrebet af acne. Det er en ganske anden sag. Dette er et husråd man kan bruge engang imellem – som sagt: ingen  mirakelkur!

Astrid

2 Comments

  1. ALDRIG! brug tandpasta på huden! – bare et godt tip – Gjorde det selv for 4 år siden, hvilket resulterede i et meget stort ar på min kind – ligefrem forbrænding – der er der endnu.
    Hvis I virkelig vil gøre forsøget, har jeg bedst erfaringer med at bruge en normal ZENDIUM!, og så “duppe” det så med en vatpind – sørg for at den kun lige rammer bumsen 🙂

  2. Du kan godt duppe lidt tandpasta på bumsen om aftenen of så sove med det, men efter du har taget det af så pute noget mandel eller tea tre olie på, det gør så du ikke får ar;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.