Undgå at kjolen glider af bøjlen

Der hvor jeg arbejder, sælger vi bøjler. Mange bøjler! Jævnligt spurgt, om vi har bøjler med en gummibelægning, der gør, at kjolerne ikke glider af bøjlen. Jeg må indrømme, at jeg ikke har set disse bøjler. Det er ikke sikkert, de er så lette at få fat på, men det gør nu heller ikke noget. Der findes nemlig nogle meget enkle måde at få samme effekt på. 

  • Hvis du har problemer med at dine kjoler glider af bøjlen, skal du simpelthen snurre en elastik om hver ende af bøjlen. Så bliver kjolen hvor den er.
  • Eller du kan tage “filtdupper” – altså dem, man bruger under stolene for ikke at ridse gulvet. Sæt en på hver side af bøjlen, så gør de modstand, så tøjet ikke glider af. Dette fungerer nok bedst på træbøjler – eller hvert fald bøjler, hvor der er plads til at klistre filtdupperne på!
  • Elsker du at strikke? Så kan du strikke et betræk til bøjlerne – så glider tøjet heller ikke af. Måske kender du det fra gamle bøjler – jeg kan huske min bedstemor havde den slags bøjler. Det kræver en smule mere end de andre forslag – og kræver da nok også et forkærlighed for at strikke.
Bøjler
Glider tøjet for nemt af bøjlerne? Billede af Pexels fra Pixabay

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.