Undgå at tøjet glider af bøjlen

Mon ikke de fleste kender det? Tøjet vil ganske enkelt ikke blive på bøjlen? Forbløffende meget tøj gider af bøjlen og ender nede i bunden af skabet. Og det er sådan set ikke så svært at se, hvad problemet er: bøjlen er glat! Der er ingen modhager eller andet, der forhindrer tøjet i at glide af! Mine gode Ikea-træbøjler, som eller har fulgt mig en rum tid, har som så mange andre dette handikap! Men der er ingen grund til at skifte dem ud til nye/dyrere bøjler af den grund.

Der er flere måder, hvorpå man kan få tøjet til at blive lige hvor det skal!

Hvor svært kan det være?

Ikke spor svært! Hvis man lige tænker det igennem. Og jeg vil næsten garantere for, at du har noget i huset, der kan løse problemet lige her og nu. Ikke noget dyrt – her kommer et par forslag:

  • En engangsvaskeklud rullet rundt om bøjlen “skulderen” af bøjlen, gør, at alt bliver, hvor det skal. For at holde kluden på plads, er det nødvendigt, at den sys sammen (men bare løseligt). De fleste har vist engangsvaskeklude i huset?
  • Filtdupper! Altså dem, man bruger under stole og borde mv. – således at de ikke ridser gulvet. Også de giver behøring modstand. Og der skal bare limes et par stykker i hver side af bøjlen. Det er nok til at holde hvad holdes skal. Filtdupper er også fast inventar i de fleste husholdninger.
  • Det sidste eksempel kan I se på videoen her. Og det er ligeså simpelt som de 2 andre – om ikke mere simpelt. Det handler om noget så simpelt som elastikker – dem er der heller ikke mange, der ikke har! Hvordan  – og hvor uhyre enkelt, det er – kan I se på videoen herunder!

Og så er der ikke flere undskyldninger for at tøjet ender i bunde af skabet. Det kan ordnes enkelt og billigt – og lige her og nu….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.