Undgå de hvide mærker fra deodoranten

Er du træt af, at din deodorant efterlader spor på dit tøj? Hvide spor. Jeg har tit været ude for det, og det ser altså ikke så kønt ud med de der hvide pletter på det mørke tøj. Jo, jeg ved godt, der reklameres for deodoranter, der ikke giver de berømte hvide pletter – men det er nu ikke der, jeg vil hen. Slet ikke.

En anden måde at undgå deodorant-pletter

Jo, der er selvfølgelig forskel på deodoranter, nogle er mere tilbøjelige til at give hvide pletter end andre. Det finder man ud af – og ´finder man en, der er slem til at give pletter, er det naturligvis en god ide at skifte den ud.

Deodorant sætter nemt hvide mærker på tøjet

Undgå hvide mærker fra deodorant

Men der er også et andet problem. Jeg har fundet ud af, at pletterne simpelthen kom, når jeg havde for travlt med at komme i tøjet. Så gav jeg mig nemlig ikke tid til at lade deodoranten tørre ordentligt.  Man skal nemlig lade deodoranten trække ind i huden, inden man tager tøj på.

Ellers sker der det, at tøjet suger resten af resten af deodoranten (altså det, der ikke er trængt ind i huden) til sig. Og det giver de hvide mærker på tøjet.

Læg også mærke til – når du har ventet lidt – om der stadig skulle sidde lidt “fugtig” deodorant. Dette sker mest, hvis man kommer for meget på. Fjern det med en tør klud.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.