Nytårstip: Undgå en sprængt postkasse

Her kommer et lille nytårstip til dem, der er bange for, at nogen skal more sig med at sprænge deres postkasse i luften. Det sker mange steder, der skal ikke mere end et kanonslag til. Der er nogle, der vælger at tage postkassen ned til nytår. Det er naturligvis en løsning – men ikke den nemmeste! At sprænge postkasser i stykker er tilsyneladende en yndet disciplin nytårsaften.

Kigger man sig omkring i dagene efter nytår, kan man se mange postkasser, der er kommet ilde af dage. Det kan man sikkert ikke gøre ret meget ved. Men man kan gøre sit til, at det ikke er ens egen postkasse, det går ud over!

Sådan nytårssikres postkassen

Det er en smule besværligt og det er heller ikke alle postkasser, det kan lade sig gøre med. Men der er andre måder, hvorpå man kan nytårssikre postkassen – eller hvad det nu hedder.

Her kommer et par muligheder, der er værd at afprøve:

Godt nytår - uden fyrværkeri i postkassen

Godt nytår – undgå sprængt postkasse

  • Fyld din postkasse med gennemvåde aviser. Så er der en vis chance for, at fyrværkeriet går ud, hvis nogen vil sprænge din postkasse med fyrværkeri. Mod vand har fyrværkeri ikke de store chancer. Ikke de mindre ting i hvert fald.
  • Sæt en stor skål i bunden af postkassen – og fyld den med vand. Skulle have samme effekt – måske endda bedre. Dette kan klare situationen, hvis større fyrværkeri bliver brugt til din postkasse.
  • Lad postkassen stå åben, med låge-åbningen hængende nedad. Man kan kun sprænge en postkasse hvis den er lukket. Dem, der er interesseret i at sprænge postkasser mister interessen – eller vælger naboens….

Godt nytår – uden en ødelagt postkasse!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.