Undgå folder på dugen under opbevaring

Engang imellem vil vi gerne have en dug helt uden folder – strygefolder eller andre. Men det er svært at få dugen pakket ned for uden at den får fodler og det der er værre. En dug af en vis størrelse skal foldes adskillige gange – og når man igen folder den ud, ser den alt andet end glat ud.

Og er det den fine dug til specielle lejligheder, er det jo meningen, den skal tage sig godt ud.

Den perfekte dug – bare engang imellem?

Er dugen krøllet når du finder den frem? Prøv at rulle den i stedet for at folde.

Hvis du ruller dugen, undgår du krøllerne

Den skal helst ligne en nystrøget dug – også selvom det ikke er tilfældet. Har man god til, kan man selvfølgelig stryge den igen – evt. mens den ligger på bordet – det er nok det bedste trick. Men hvis ikke tiden er på din side, er det en anden historie. Måske har du – bare engang imellem – brug for, at dugen bare ligger der som den skal – uden ballade?

Rul dugen i stedet

Men her kommer også et stille opbevaringstrick. Det der med, at en dug skal foldes sammen, er bare ren og skær vanetænkning! Hvis man skal undgå folderne, skal man naturligvis ikke folde dugen!

Vil du have dugen parat til en speciel lejlighed – eller er du bare dug-perfektionist – er dette vejen frem: Rul dugen omkring et paprør – så får den ingen folder. Den er klar til brug lige med det samme – du behøver ikke stryge. Eller finde dig i folder.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.