Undgå at isen drypper

Sommertid er istid. Og børn i alle aldre elsker is. Ikke kun børn, faktisk. Jo varmere sommer bliver, jo flere is sælges der – og det med god grund. Og isene smelter i varmen – det er der ikke så meget at sige til. Men mange af de små børn kan ikek rigtigt styre det. Det problem tror jeg, de fleste forældre kan nikke genkendende til.

Børn og is-griseri

Og is, der er smeltet fedter og griser til den store guldmedalje. Og den smeltede is havner alle vegne. Ned af armene, på tøjet osv. Og det pudsige er, at servietter ikke er nok til at fjerne det igen – dertil er det alt for fedtet. Men kunne ønske sig, at de små var betydeligt hurtigere til at fortære isene – men det er de som oftest ikke!

Jeg tror også, der er mennesker, der har opfundet anordninger, der kunne løse problemet. Jeg har bare ikke set dem i almindelig handel. Og det er sådan set også lige meget, for på billedet nedenunder kan man se, at der er en ganske simpel løsning på dette problem: De papirforme, man bruger, når man lave muffins (eller cupcakes, som det vist er kommet til at hedde på det sidste). Så er der dæmmet op for isdrypperiet. Synes man, at formene er for tynde og er man bange for, at isen går igennem, så der der ikke andet at gøre end at at bruge 2 ad gangen.

Hvor svært kan de være?

De koster ikke ret meget – og fylder betydeligt mindre end de servietter, man ellers skulle have med i tasken. Ideen er fundet på et website, der hedder RealSimple – og det er nok meget kendetegnende for dette. En meget simpel læsning på et irriterende problem.

Og nu vi er igang: Der er vel ikke noget i vejen for, at man kunne bruge samme trick, hvis det var en isvaffel?

Source: realsimple.com via Heidi on Pinterest

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.