Undgå at nummerpladerne bliver stjålet

Har du prøvet at få en nummerplade – eller værre endnu: begge nummerplader – stjålet? Der er nok mange, der kan svare ja. Og dem, der ikke selv har prøvet at få stjålet sine nummerplader, kender sikkert nogen, der har.

Med andre ord: det er ret almindeligt, at nummerplader forsvinder på mystisk vis. Og det er mindst lige så irriterende som det er almindeligt – desværre. Nummerpladerne optræder så på en anden bil et eller andet sted. Måske på en stjålen bil, så den ikke så nemt spottes?

Populært at stjæle nummerplader

Det er så en stakket frist, for også nummerpladerne bliver efterlyst. Det er heller ikke ualmindeligt at nummerpladerne bliver brugt til at “stikke af fra regningen” på benzintanken. Dem, der er drevne i den slags ved, at de fleste benzintanke har overvågningskameraer. Med en forkert – eller falsk – nummerplade bliver det langt sværere at finde frem til tyvene.

Sæt nummerpladerne godt fast!gra-bil

Det er desværre blevet mere almindeligt efter benzinprisernes himmelflugt. Men der er noget du kan gøre for at gøre livet sværere for nummerpladetyvene. Eller i hvert fald mindske risikoen for, at det bliver dine nummerplader, de stjæler. Problemet er, at det er for nemt. Tyvene kan demontere nummerpladerne på no time! Og derfor skal de boltes godt og grundigt fast.

Videoen her fra YouTube viser, hvordan du sikrer din bils nummerplader.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.