Undgå at tøjet falder af bøjlen

Bøjler arter sig ikke altid som vi gerne vil have dem til. Glatte bøjler og glat tøj – de fleste ved nok, hvordan det ender. Tøjet glider – langsomt, men sikkert, af bøjlen og havner på gulvet eller på bunden af skabet. Mange bøjler er ganske enkelt ikke i stand til at holde på tøjet.

Sådan bliver tøjet på bøjlen

Dette kan sagtens løses uden at man skal ud at købe specialbøjler. Der er sikkert opfundet nogle til formålet, men de er næppe billige – og der er iøvrigt ingen grund til, at du ikke skulle kunne bruge de bøjler, du allerede har. De skal bare have lidt hjælp…

Og hjælpen kommer her – i form af elastikker, som man sætter omkring bøjlen i enderne. Og det løser i langt de fleste tilfælde problemet. Det fungerer bedst hvis man bruger de “gammeldags”, brede elastikker. Dem man engang kaldte “gummibånd”.

Hvordan de skal bruges, kan ses på billedet nedenunder fra Pinterest. Det er ikke spor svært, det handler egentlig bare om at sætte elastikken fast omkring enderne af bøjlen. Oprindeligt stammer ideen (eller i hvert fald denne version af den) fra en webside, der hedder bluevelvetchair, som indeholder masser af gode, fantasifulde husholdningstips.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.