Vandsparetip

Står du ofte og “venter på vand”? Altså venter på at det skal blive koldt? Eller varmt!  Vi lader ofte hanen løbe, uden at det er nødvendigt. Dels er vand en ressource, vi alt for let tager for givet. Dels koster vand penge. Men vi vil jo eller ikke vaske os i koldt vand – eller drikke varmt vand, for den sags skyld. Det skal vi heller ikke – vi skal bare lære at udnytte det, vi lader løbe ud gennem hanen…

  • En af de måder, vi spilder vand på, er når vi venter på enten koldt eller varm vand. Vi lader nemlig hanen – eller bruseren – løbe mens vi venter på den rette temperatur. Derfor er det en god ide, have en spand stående ved siden af bruseren. Sæt brusehovedet ned i den, mens vandet stadig er for koldt til at bade i. Således får du en spand vand, som er udemærket til havevanding.
  • Drikkevand vil vi gerne have koldt. Vi lader derfor hanen løbe, indtil det er koldt. I stedet kan man have en kande eller flaske med kølet vand stående i køleskabet. Så har du altid koldt vand lige ved hånden – uden at skulle lade hanen løbe unødigt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.