Vask selv vinduer (næsten) profesionelt..

Spar penge på vinduespudsningen – gør det selv. Der er naturligvis masser af firmaer, der lever af vinduespudsning. Men egentlig er det noget, vi burde kunne klare selv. Mange gør det, men er ofte ikke just begejstrede over resultatet. Der er markedsført masser afrengøringsmidler, der skulle efterlade perfekt rengjorte ruder. Men nej, det er svært at få et godt resultat, uanset hvad dit vindues-rengøringsmiddel end måtte hedde.

Man skal aldrig gå ned på udstyr

Puds vinduer som en proffesionel - næsten

Kunsten at pudse vinduer. Billede fraChristopherPluta/ Pixabay

Hemmeligheden – hvis man overhovedet kan tale om en hemmelighed – er godt udstyr. Har du det, behøver du ikke alle vidunder-rengøringsmidlerne. Og du kan blive ved. Mange kender det nok, man gør alt det rigtige, men resultatet bliver alligevel ikke det, man havde ønsket.

Så kan du klare dig med opvaskemiddel fremover. Ja og så er der teknikken.

Så kig lige på denne amerikanske video fra YouTube, hvis du har planer om at give den som rigtig “gør-det-selv-vinduespudser”:

Astrid

9 Comments

  1. Meget genialt med sæbe og den der skum ting det gør jo tingene meget nemmere for os amatører 😀

  2. Det vigtigeste, er at bruge det rigtige udstyr. Invester heller i noget kvalitets grej, så opnår du helt klart det bedste resultat.

    Et lille tip, kom lidt salmiak i vandet, det er rigtig godt til og tage snavs og nikotin med.

  3. vinduespudser jeg kun være enig at det er dumt at spare på udstyret. Forskellen i udstyr har væsentlig i indflydelse på hastigheden man kan pudse vinduer uden fejl og striber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.